• ···
SHOPKAT WEEKLY

SØNDAGS-SEX UNDER DYNEN HOS… CATHRINE URHAMMER

underdynenhoscathrineurhammerDenne søndag er du ekstra heldig. I dag kan du nemlig komme med under dynen hos min dejlige veninde Cathrine Urhammer, som du sikkert allerede kender fra hendes blog under samme navn. Cathrine har jeg fortalt om mange gange herinde – simpelthen fordi, hun altid er til stor inspiration og glæde hos mig. Det vil jeg gerne dele lidt ud af, og derfor har jeg overtalt hende til at løfte sløret for nogle af hendes (mest sexede) hemmeligheder lige her:

Hvor ligger vi henne? Og hvad har du på?
“Vi ligger i mit soveværelse i en lejlighed på Nørrebro. Sengen bugner med puder (jeg har vidst en pude fetich). Væggene og gulvet i mit soveværelse er malet hvidt, og soveværelse er lyst og ret enkelt – lige på trods af det mønstrede grå tapet, som jeg har på min ene væg. Jeg har selvfølgelig min yndlings sorte silke chemise med fine blonder på fra La Perla – her i vinterperioden har jeg dog stjålet en af min kærestes hvide t-shirts til at have indenunder. Jeg fryser altid om natten.” 

Hvad er søndags-sex for dig?
“At glemme alt om tid og sted og endelig have tid til at fordybe sig og blive væk under dynerne. Ægte kærlighed, masser af blødkogte æg, der smelter på tungen, og selvfølgelig en kæmpe cafe latte serveret på sengekanten.”

Hvornår er du mest sexet?
“Jeg føler jeg mig nok mest sexet om sommeren. Au Naturel! Jeg har endelig lært at elske mine fregner (det kommer vidst med alderen). De titter altid frem på næsen, når solens skarpe sommerstråler rammer mig. Jeg elsker løse kjoler med tynde stropper, skødesløst (og tilfældigt) hår tilsat et par gamle slidte klip klapper. Jeg føler mig egentlig mest sexet, når jeg ikke prøver at være sexet og bare hviler i mig selv.”

Hvad er opskriften på det sexede look?
“Smil og grin. Altid.”

Hvad er dit bedste sex-tip?
“Hmm.. Hvil i dig selv?”

Hvilken kendis ku’ du godt? Hvem ku’ du not? Og hvem ville bare være et one-night-shot? “Jeg er til mørkhårede fyre (no doubt). Ku’ godt Ashton Kutcher. Russel Brand er et absolut no go. Et one-night-shot kunne være Zlatan – men det også kun fordi, jeg har læst hans biografi, hvor jeg synes, at han lyder som den sejeste (og mest arrogante) type.”

Psst… kom også med under dynen hos Freja Wewer, Katrine Krogh, Nadinathena og mig lige her.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHOPKAT WEEKLY